ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ακολουθούν οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζονται ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί.

1) Ηλεκτρονικά:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Η πληρωμή της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά, πραγματοποιείται στο site της Αlpha Bank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “AlphaeCommerce” της Alpha Bank όπου χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2) Αντικαταβολή κατά την παράδοση.

Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, καταβάλλετε την αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους στο χώρο σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.
Η επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2.50 € (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ)

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στους διαθέσιμους λογαριασμούς της εταιρείας μας. Οι λογαριασμοί εμφανίζονται στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας, όπως επίσης αναγράφονται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας που θα σταλεί με την οριστικοποίση αυτής. Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας.

Το αποδεικτικό της κατάθεσης, φυσικής κατάθεσης ή e-banking, θα πρέπει να αποσταλεί στο aromagicstore@gmail.com. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα αποστέλλονται μετά από την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας σας, oπότε είναι πιθανόν να προκύψει μια μικρή καθυστέρηση στην παραγγελία σας.

3) Μετρητοίς ή με Πιστωτική κάρτα στo κατάστημά μας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας: Αγίας Σοφίας 44 16232, Βύρωνας, Αθήνα.
Oι ώρες λειτουργίας μας είναι:

Δευτέρα: 09:00-15:00
Τρίτη: 09:00-14:00 και 17:00-21:00
Τετάρτη: 09:00-15:00
Πέμπτη: 09:00-14:00 και 17:00-21:00
Παρασκευή: 09:00-14:00 και 17:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00.
Το κόστος της αποστολής για όλη την Ελλάδα ανέρχεται στα 3.5€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Δωρεάν αποστολή για παραγγελiες άνω των 35 ευρώ!