Πως να χρησιμοποιήσετε το Fragrantica για τις αγορές σας!

πως να χρησιμοποιησετε το fragrantica για τις αγορες σας

Το Fragrantica είναι μια διαδικτυακή κοινότητα αφιερωμένη στους λάτρεις των αρωμάτων! Ότι πληροφορία θέλετε να αναζητήσετε σχετικά με το αγαπημένο σας άρωμα ή ένα καινούργιο άρωμα που σκοπεύετε να αγοράσετε μπορείτε να την βρείτε στο συγκεκριμένο site! Για παράδειγμα έχετε βρει το άρωμα που θέλετε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό; Κανένα πρόβλημα πηγαίνετε στο Fragrantica αναζητήστε το, δείτε τα πάντα σχετικά με αυτό το άρωμα και επιστρέψτε αφού έχετε σχηματίσει την αποψή σας εδώ για να ολοκληρώσετε τότε την αγορά σας!

Χαρακτηριστικά εφαρμογής

Συζητητήριο

Το συζητητήριο αποτελεί την σελίδα με όλα τα forums του Fragrantica συγκεντρωμένα! Κάθε forum ανήκει κάτω από μια συγκεκριμένη θεματολογία! Υπάρχει θεματολογία σχετική με συμβουλές επιλογής αρώματος για γυναίκες, συμβουλές επιλογής αρώματος για άνδρες, συζητήσεις για αρώματα, αρώματα ειδικής κατηγορίας, αρωματοθεραπειά και αρώματα της φύσης, ομορφιά και φροντίδα, μόδα και στυλ ενώ στο chat κοινότητας θα βρείτε και forums σχετικά με παιχνίδια και αγαπημένη μουσική των χρηστών του Fragrantica! Αν πατήσετε κλικ σε οποιαδήποτε forum του Fragrantica θα βρεθείτε στην σελίδα με τα topics γύρω από αυτό το forum! Κάθε forum μπορεί να έχει ανοιγμένα πάρα πολλά topics! Κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα να ανοίξει ένα topic κάτω από το οποίο άλλοι χρήστες του δίνουν την γνώμη τους σχετικά με το δημοσιευμένο topic απαντώντας σχετικά! Έτσι και εσείς μπορείτε να ανοίξετε αν θέλετε ένα topic αφού συνδεθείτε στο Fragrantica με το account σας και να πάρετε τις συμβουλές ή απαντήσεις άλλων χρηστών γύρω από το θέμα που σας απασχολεί! Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις γνώσεις σας γύρω από ένα topic δίνοντας εσείς τις απαντήσεις σε topics που απασχολούν άλλους χρήστες!

Αρωματοποιοί

Στην συγκεκριμένη σελίδα του Fragrantica θα βρείτε όλους τους αρωματοποιούς χωρισμένους και ταξινομημένους αλφαβητικά! Αφού διαλέξετε τον αγαπημένο σας αρωματοποιό θα βρεθείτε στην σελίδα του! Η συγκεκριμένη σελίδα περιέχει όλα τα αρώματα που έχει δημιουργήσει αυτός ο αρωματοποιός! Μπορείτε να φιλτράρετε τα αρώματα που έχει δημιουργήσει αυτός ο αρωματοποιός μέσω των tabs για γυναίκες και για άνδρες ενώ μπορείτε να τα φιλτράρετε και με βάση δημοτικότητας!

Νότες

Σε αυτήν την σελίδα του Fragrantica θα βρείτε χωρισμένες ομάδες αρωμάτων ή αλλιώς οικογένειες αρωμάτων! Κάτω από κάθε οικογένεια αρωμάτων το Fragrantica παρέχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτήν!

Νέα

Αν πατήσετε την ενότητα νέα του Fragrantica θα βρεθείτε στην αρχική σελίδα του website που by default τραβάει περιεχόμενο από διάφορες θεματικές ενότητες του site με βάση τον πιο πρόσφατο χρόνο δημοσίευσης! Αν θέλετε να δείτε ή να μάθετε νέα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας αυτό μπορείτε να το πραγματοποιήσετε στην ενότητα νέα από την κατηγορία όπου είναι μαζεμένες όλες οι κατηγορίες που περιέχουν νέα για να δείτε!

Σχετικά

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες για το Fragrantica σαν εταιρία καθώς και την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό από τους ιδρυτές του Elena Knezevic και Zoran Knezevic μέχρι και τους writers που είναι υπεύθυνοι για το content που δημοσιεύεται στο site! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιο μέλος της ομάδας του Fragrantica μπορείτε να πατήσετε κλικ στο όνομα του και θα μεταφερθείτε στο profile page του!

Αναζήτηση Αρωμάτων

Στην αναζήτηση αρωμάτων μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε άρωμα για το οποίο ενδιαφέρεστε ενώ στα αριστερά αυτής της ενότητας το Fragrantica σας παρέχει μια εξαιρετική στήλη φίλτρων με τα οποία γρήγορα μπορείτε να εντοπίσετε τα αγαπημένα σας αρώματα! Κάποια από τα κριτήρια φίλτρων είναι το γένος, οι σχεδιαστές, το έτος, οι νότες, η βαθμολογία αρωμάτων (σύμφωνα με την βαθμολόγηση των μελών του Fragrantica), οι αρωματοποιοί, οι ομάδες αρωμάτων και οι χώρες προέλευσης!

Awards

Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε τα readers choice awards του Fragrantica ανά έτος! Τα αποτελέσματα αυτά έχουν βγει από την ψηφοφορία των μελών του Fragrantica και αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται κάθε έτος! Βγαίνουν βραβεία για το καλύτερο γυναικείο άρωμα του έτους, το καλύτερο ανδρικό άρωμα του έτους, βραβεία για την καλύτερη μοντέρνα επανερμηνεία κλασσικού αρώματος και άλλα πολλών ειδών βραβεία!

Αναζήτηση Με Νότες

Σε αυτήν την ενότητα στο Fragrantica μπορείτε να αναζητήσετε αρώματα με βάση ποιες νότες περιέχουν ή δεν περιέχουν!

Αναζήτηση Με Χρώμα

Στην αναζήτηση αρώματος με βάση χρώματος σας δίνετε ένας καμβάς χρωμάτων πάνω στον οποίο αν σύρετε το ποντίκι σας και σταματήσετε στο χρώμα που επιθυμείτε εμφανίζει αυτόματα όλα τα αρώματα του επιλεγμένου χρώματος από εσάς!

Προφίλ

Η ενότητα το προφίλ μου στο Fragrantica είναι διαθέσιμη αν έχετε δημιουργήσει δικό σας προφίλ! Εκεί μπορείτε να προσθέσετε το άρωμα που φοράτε τώρα, τα αγαπημένα σας αρώματα, τα αρώματα που θέλετε, τα αρώματα που είχατε στο παρελθόν και τα αρώματα που θέλετε να δοκιμάσετε!

Ιστορία εφαρμογής

Το Fragrantica ιδρύθηκε το 2006 από μια ομάδα ανθρώπων που είχαν ιδιαίτερη αγάπη για τα αρώματα με στόχο τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής πηγής για όλα όσα σχετίζονται με αυτά! Οι ιδρυτές αναγνώρισαν την ανάγκη για έναν ιστότοπο που θα μπορούσε να παρέχει σε βάθος πληροφορίες για τα αρώματα, καθώς και μια πλατφόρμα για τους λάτρεις των αρωμάτων για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Το site ξεκίνησε με μια βάση δεδομένων αρωμάτων, που περιλαμβάνει τόσο κλασικά όσο και σύγχρονα αρώματα, και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο σεβαστούς και ευρέως χρησιμοποιούμενους πόρους στην κοινότητα των αρωμάτων!

Συμπερασματικά το Fragrantica αποτελεί οδηγό για κάθε λάτρη των αρωμάτων, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με λίγα κλικ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το άρωμα που σας ενδιαφέρει! Ακόμα το πλήθος των κριτικών και τα σχόλια που έχουν αφήσει αρκετοί χρήστες κάτω από τα αγαπημένα τους αρώματα ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ήδη υπάρχουσα πληροφορία του site!