Τα 5 καλύτερα αρώματα όλων των εποχών!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν και θα παραμενουν πάντα στις κορυφαίες επιλογές. Διαχρονικές προτιμήσεις που με την πάροδο του χρόνου μένουν αναλλοίωτες, αρώματα που χρονολογούνται και συνεχίζουν να ειναι στα πιο δημοφιλή αρώματα του κόσμου! Αυτό λοιπόν έχουμε συγκεντρώσει και εμείς για εσένα, τα πιο γνωστά αρώματα όλων των εποχών, τα αρώματα που ταυτίζονται με την προσωπικότητα, τις αναμνήσεις και το τρόπο ζώης σου. Αρώματα που με την πρώτη νότα, σε ταξιδεύουν σε μακρινούς κόσμους, που σε μαγνητίζουν και που σου φτιάχνουν την μέρα σχηματίζοντας στο πρόσωπο σου το χαμόγελο της σιγουρίας και της αποφασιστικότητας!  

Chanel No. 05 

Δικαίως ειναι το πιο διάσημο γυναικείο άρωμα όλων των εποχών!  

Φρέσκο, γιήνο, κολακευτικό άρωμα με συγχορδίες πούδρας, λευκού και κίτρινου λουλουδιού ενορχηστρώνουν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα! Ομοιογενής νότες: γιασεμί, τριαντάφυλο, ίρις και κρίνο. Εμπνευσμένο  από τις παιδικές αναμνήσεις της Coco Chanel, ο αρωματοποιός Ernest Beau κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την θρυλική σύνθεση με περισσότερα απο 80 συστατικά! Ένα άρωμα που αποτελεί στολίδι στο χώρο των αρωμάτων και η οσμική του διάθεση όχι μόνο αντέχει, αλλά θριαμβεύει μέχρι και σήμερα!  

Κύρια Χαρακτηριστικά: Εκλεπτυσμένο και επίσημο, γοητευτικό και σαγηνευτικό, ανετο και αιθέριο, υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας, οικείο και κομψό.  

Yves Saint Laurent Opium 

Όλοι λίγο ή πολύ έχουμε ακούσει για το τιτλοφορούμενο άρωμα, ίσως το πιο γνωστό άρωμα του οίκου YSL! Κάποιοι απο εμάς το έχουμε ήδη δοκιμάσει και έχουμε βρεί στην μυρωδιά του την απόλυτη έμπνευση και αποφασιστικότητα! Με την αισθησιακή ανατολίτικη και πικάντικη αρωματική του σύνθεση, φέρνει μαζί του μαγευτικές ιστορίες σε μακρινούς κόσμους! Οι νότες κορυφής του ειναι το μανταρίνι, περγαμόντο και κρίνος. Από την πρώτη κιόλας ημέρας που λάνσαρε το συγκεκριμένο άρωμα, ταυτίστηκε με τις γυναίκες που χαράζουν την δική τους πορεία, που πηγαίνουν αντίθετα με το πλήθος και δημιοργούν τον δικό τους δρόμο οδηγημένες απο την αυτοπεποίηθηση που τις διακατέχει! Το Opium παραμένει στις κορυφαίες επιλογές χαρακτηρίζοντας το, ενα απο τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ στο κόσμο των αρωμάτων! 

Κύρια Χαρακτηριστικά: Τολμηρό, μακράς διαρκείας, βαθύ και αισθησιασκό. 

Calvin Klein CK One 

Το πρώτο Unisex άρωμα, αποτελεί ένα ορόσημο τόσο για τον ίδιο τον οίκο Calvin Klein όσο και για την εποχή που κυκλοφόρησε! Ένα απο τα πιο “καθαρά” και έυκολα αρώματα της δεκαετίας του 90’, παραμένει μέχρι και σήμερα στις πιο αναγνωρίσιμες επιλογές! Οι κύριες νότες που το συντροφεύουν ειναι λεμόνι, περγαμόντο, ανανάς και τριαντάφυλλο. Με την πρώτη δοκιμή θα απολαύσετε την πικάντικη του μυρωδιά η οποία με την πάροδο της ώρας μετατρέπεται σε ζεστό σανταλόξυλο προσφέροντας ένα ιδιαίτερο ερωτισμό. Ξεχωρίζει απο τα άλλα αρώματα για τα συναισθήματα που σου προκαλεί και την απελευθέρωση που σου χαρίζει! 

Κύρια Χαρακτηριστικά: Μοντέρνο, φρέσκο, μοναδικό, ιδανικό για ζεστό καιρό.  

Lancôme La vie est Belle  

Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην λίστα με τα καλύτερα αρώματα της αγοράς!  

Κυκλοφόρησε μόλις το 2012 και κέρδισε αμέσως τις καρδιές όλων των γυναικών! Ένα άρωμα γεμάτο ενέργεια, αθωότητα και χαρά συνδιάζει νότες από ίρις, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιού και αφήνει μια φρουτώδη πινελία ενώ οι νότες απο πραλίνα σε γλυκαίνουν.  

Ταυτίζεται με την ιδέα της φυσικής και απλής ομορφιάς, της ελευθερίας και της επιλογής! Οδηγείται απο το όραμα της ευτυχίας και της ευχαρίστησης στα μικρά καθημερινά πράγματα! Είναι ενα λουλουδάτο αλλά γκουρμέ άρωμα! 

Κύρια Χαρακτηριστικά: Θηλυκό, γλυκό, μεγάλης διάρκειας, κομψό, μαγνητίζει τα βλέμματα, σαγηνευτικό, απαλό και ιδανικό για το φθινόπωρο. 

Christian Dior J’adore 

Η προσθήκη στην συλλογή σου που σίγουρα δεν θες να χάσεις! Μέχρι και σήμερα, ειναι ευρεώς γνωστό το άρωμα J’adore του οίκου Dior αφού το 2007 κέρδισε και βραβείο! Είναι μοντέρνο, λαμπερό και φωτεινό άρωμα και λόγω της μεγάλης δημοτικότητας του, αναπτύχθηκε σε παρα πολλές, διαφορετικές παραλλαγές! Οι αρχικοί του τόνοι αποτελούνται απο μανόλια και περγαμόντο και εμπλουτίζονται με ροδάκινο, αχλάδι και εξωτικό πεπόνι! Η δημιουργία του συγκεκριμένου αρώματος του οίκου Dior, σηματοδεί μια νέα αντίληψη στο κόσμο των αρωμάτων με την προσθήκη ενός τόσο νέου και φρέσκου αρώματος που συμφωνεί με την φιλοσοφία του οίκου παρουσιάζοντας την τέλεια αρμονία! Το εκρηκτικό του αποτέλεσμα προσφέρει μια έκφραση θηλυκότητας και κοψότητας υιοθετόντας την ομορφιά και το στυλ του οίκου! 

Κύρια Χαρακτηριστικά: Κομψό, εκλεπτυσμένο, απόλυτα θηλυκό, κατάλληλο για όλες τις εποχές, απαλό, ισορροπημένο, θετική αύρα. 

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ 

Μετά από όσα διάβασες, είμαι σιίγουρη θές να τα αποκτήσεις όλα!  

Και αν σου έλεγα ότι μπορεις; Ναι, μπορείς!  

Αρκετοί λάτρες των πιο πάνω αρωμάτων συχνά παραπονιούνται για τις υψηλές τιμές των αρωμάτων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απολαύσουν συχνότερα την αγαπημένη τους επιλογή. Για αυτο το σκοπό, στο aromagic.gr μπορείς να βρεις το ίδιο άρωμα σε τιμή χαμηλότερη και απο 50%, με τα ίδια χαρακτηριστικά και το ίδιο αποτέλεσμα! Μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα και να μην χρειάζεται να βρεθείς σε δίλημμα αφού σε καλύτερες τιμές μπορείς να αγοράσεις περισσότερο απο ένα! Στο ιδιο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να βρεις και γκάμα απο άλλα εξίσου γνωστά αρώματα, γιατί όπως και να το κάνουμε… η λίστα με τα καλύτερα αρώματα που ξεχωρίζουν ειναι… μεγάλη!