Το καλύτερο γυναικείο άρωμα όλων των εποχών

Ο παραπάνω τίτλος ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση με πολλές διαφορετικές απόψεις επί του θέματος, αλλά όπως πάντα εμείς εδώ στο Aromagic προσπαθούμε να σας δώσουμε την πιο ολοκληρωμένη άποψη γύρω από τον κόσμο των αρωμάτων!

Αρχικά θα ήταν άδικο να δώσουμε την θέση του καλύτερου γυναικείου αρώματος όλων των εποχών σε ένα γυναικείο άρωμα καθώς αρκετά αρώματα έχουν κάνει πάταγο στην αγορά αφήνοντας ιδιαίτερη θέση στην καρδία χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο! Για αυτό τον λόγο έχουμε μαζέψει μια λίστα από αρώματα που πιστεύουμε ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν τον τίτλο του καλύτερου γυναικείου αρώματος όλων των εποχών!

COCO CHANEL No5

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας αυτό το σπουδαίο άρωμα! Όταν είχαν ρωτήσει την Μέριλιν Μονρόε τι άρωμα φορούσε εκείνη είχε απαντήσει μόνο το coco chanel no5. Αυτό το άρωμα είναι συνώνυμο της γυναικείας γοητείας και ίσως είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά γυναικείο άρωμα! Οι νότες κορυφής του είναι αλδεΰδες, υλάνγκ υλάνγκ, νερόλι, περγαμόντο και λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, γιασεμί, τριαντάφυλλο, ρίζωμα ίρις και κρίνο της κοιλάδας, οι νότες της βάσης είναι μοσχογαλή, σανδαλόξυλο, μόσχος, κεχριμπάρι, βρύα, βέτιβερ, βανίλια και πατσουλί.

THIERRY MUGLER ANGEL

Δεύτερο στην λίστα του καλύτερου γυναικείου αρώματος όλων των εποχών έρχεται το thierry mugler angel! Το συγκεκριμένο άρωμα αποτελεί σπουδαίο ορόσημο στη σύγχρονη ιστορία της αρωματοποιίας! Έκανε την πρεμιέρα του το 1992 και από τότε η δημοτικότητα του έχει μείνει αμείωτη το 2021 πωλούνταν 27 μονάδες του κάθε ώρα!

DOLCE GABBANA LIGHT BLUE

Αυτό το άρωμα πήρε 2 χρόνια στον Cresp να το φτιάξει! Αρκεί μια δόση του αρώματος Dolce & Gabbana Light Blue για να βρεθείτε στις παραλίες της Σικελίας με το φρέσκο αεράκι και την καυτή άμμο. Η υπόσχεση μιας αστραφτερής καλοκαιρινής νύχτας είναι ξεκάθαρη. Το Dolce & Gabbana Light Blue είναι ένα πολυβραβευμένο άρωμα. Στην παρουσίασή του, στο μητροπολιτικό μουσείο τέχνης της Νέας Υόρκης, χαρακτηρίστηκε ένα από τα πιο πρωτοποριακά αυτού του αιώνα.

CHANEL COCO MADEMOISELL

Η Chanel ανέθεσε στην Polge να δημιουργήσει ένα άρωμα που θα φορούσε η ίδια η Coco Chanel. Το chanel coco mademoisell είναι σήμερα το τέταρτο άρωμα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική και βοήθησε να επανεκκινήσει την Chanel ως κορυφαία αρωματοποιό και να δημιουργήσει μια νέα οσφρητική τάση!