Χριστουγεννιάτικα Νύχια: TREND ιδέες που θα αγαπήσεις για φέτος!

Χριστουγεννιατικα Νυχια

Και σε αυτά, σίγουρα, δεν επικρατεί μόνο το κόκκινο! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις?

Αν και ακόμη ο καιρός δεν μας έχει δώσει το πράσινο φως να αφεθούμε στους χριστουγγενιατικους ρυθμούς, ωστόσο τα Χριστούγγενα ειναι η περίοδος που όλοι μας λίγο ή πολύ, λατρεύουμε! Ειναι η περίοδος που όλα ειναι γιορτινά, χαρμόσυνα και μας αρέσει να ανανεωνόμαστε κ-υ-ρ-ι-ο-λ-ε-κ-τ-ι-κ-ά!

Μπορεί οι τάσεις ολοένα να αλλάζουν αλλά αυτό που μένει πάντα σταθερό και σίγουρο ειναι η περιποίηση των άκρων μας, ιδιαίτερα την γιορτινή περίοδο που υπάρχει η διάθεση να τολμήσουμε να κάνουμε κατι διαφορετικό απο τις πλέον πιο συνηθισμένες επιλογές μας.

Εμείς είμαστε εδώ για εσένα, για αυτό φροντίσαμε να ψάξουμε τις πιο TREND και STYLISH επιλογές για να εμπνευστείς για το χριστουγεννιατικό σου nail set. Μην σκάς γιατί έχουμε βρεί την τελευταία τάση που καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Θα ξετρελαθείς!

Είναι γεγονός ότι στα χρώματα των Χριστουγέννων επικρατεί το κόκκινο, το πράσινο και το άσπρο χρώμα καθώς αυτά συμβολίζουν την κόκκινη ενδυμασία του Άγιου Βασίλη, το πράσινο των χριστουγεννιάτικων ελάτων και το κάτασπρο χιόνι. Παλαιότερα μας άρεσε να κυριαρχεί ένα χρώμα σε όλα τα νύχια (ακόμα βέβαια μας αρέσει), έλα όμως που με την πάροδο του χρόνου ολοένα η τάση μας οδηγεί στο να επιλέγουμε όσο πιο minimal νύχια, νύχια που συνοδεύονται με σχέδια, γραμμές, μοτίβα και τα οποία λαμπυρίζουν και μαγνητίζουν τα βλέμματα από μακριά.

All Time Classic with a Twist

Θα ονομάζαμε αυτό το Nail Set,  ίσως την πιο κλασική επιλογή, την πιο ασφαλή επιλογή και την επιλογή η οποία θα παραμένει πάντα στο προσκήνιο. Δικαίως μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι το κόκκινο χρώμα είναι η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα. Αυτή την φορά όμως, το κόκκινο μεταμορφώνεται σε γαλλικό και κυριαρχεί μια τσαχπινιά σε 1-2 νύχια για αποκορύφωμα. Από εμάς είναι ΝΑΙ!

Παράλλαγες της ίδιας κατηγορίας με πράσινο, άσπρο, μαύρο χρώμα και ομπρέ, ειναι εξίσου στις κορυφαίες και επιλογές για την πιο «γιορτινή εποχή του χρόνου». Η πιο σικ επιλογή για σήμερα!

All over Glitter

Είμαι σίγουρα αυτό το κορίτσι!!!

Δεν λείπει ούτε και φέτος απο τις επιλογές το φανταχτερό, το μεταλίζέ, το λαμπερό, το γ-κ-λ-ι-τ-ε-ρ-α-τ-ο νύχι αφού πλέον σε αυτή την κατηγορία έχουν ενσωματωθεί και άλλες χρωματικές παλέτες όπως το μπλέ και το απαλό ρόζ. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις ιδέες σε διαφορετικά μήκη και σχήματα όπως το τετράγωνο, το οβάλ, αμυγδαλωτό ή ακόμη και στιλέτο. Εμείς είμαστε εδώ να σας δώσουμε την έμπνευση για να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο που θα ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σας στυλ!

Για τους πιο απαιτητικούς

Πρωταγωνιστικό ρόλο όπως και  καθε χρόνο ειναι τα σχέδια τα οποία ποικίλουν και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον Άγιο Βασίλη, Χιονάνθρωπο, Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, Ελαφάκια και άλλα πολλά. Αν δεν εισαι σε αυτή την κατηγορία, ίσως αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία γιατί είναι απο τις περιπτώσεις που μπορείς να επιλέξεις την πιο παιχνιδιάρικη και διαφορετική εκδοχή του ευατού σου και να βγείς έξω απο το comfort zone σου.

Το μονο που χρειάζεται ειναι να έχεις σταθερό χέρι ή … μια καλή Nail Artist.

Ότι και να επιλέξεις απο τα πιο πάνω, ειμαι σίγουρη ότι θα ολοκληρώσει την γιορτινή και μοδάτη σου εμφάνιση. Ήδη εγώ ενέδωσα σε μερικά. Εσένα ποια είναι τα αγαπημένα σου?

Να θυμάσε ότι οι χριστουγεννιάτικες ιδέες δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά αλλά μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό που θα μείνει αξέχαστο. Και μην ξεχάσεις εννοείτε να μοιραστείς αυτό το post με τις φίλες σου για να εμπνευστούν και οι ίδιες απο τις φετινές τάσεις!

Εμείς για την ώρα, ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλές χαρές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!