Γιατί να διαλέξετε τα αρώματα τύπου;

Όλο και πιο συχνά σήμερα ακούμε για τα γνωστά σε όλους μας αρώματα τύπου ή αλλιώς τα χύμα αρώματα! Αυτά τα αρώματα δεν δημιουργήθηκαν τώρα τελευταία αλλά υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, στην αρχή οι περισσότεροι αγοραστές ήταν επιφυλακτικοί μαζί τους ωστόσο σήμερα αποτελούν καταναλωτικό “trend” στον χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης και όλο πιο πολλοί τα προτιμάνε επί των επώνυμων αρωμάτων! Αυτή η επιλογή είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων οπότε ας τους εξερευνήσουμε μαζί!

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από παντού

Δεν έχετε χρόνο; Σας πνίγουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις; Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς μπορείτε να βρείτε τα αρώματα τύπου κυριολεκτικά παντού! Υπάρχει πληθώρα καταστημάτων που τα πουλάνε και συνεχώς ανοίγουν και άλλα! Το πιο πιθανό είναι ότι θα βρείτε κάποιο κατάστημα να σας εξυπηρετήσει εντός 5-10 χιλιομέτρων από εκεί που μένετε!

Η τιμή τους

Τα αρώματα τύπου ή αλλιώς τα χύμα αρώματα αποτελούν μια φθηνή οικονομική λύση καθώς μπορείτε να τα αγοράσετε συγκριτικά με τα επώνυμα σε πολύ οικονομικότερες τιμές για παράδειγμα εμείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνουμε τα 30ml στην τιμή των 7 ευρώ ,τα 50ml στην τιμή των 9 ευρώ και τα 100ml στην τιμή των 14 ευρώ! Κάποιος που θα δεί αυτές τις τιμές θα σκεφτεί ότι τα αρώματα αυτά χάνουν στην διάρκεια ή στην ποιότητα αλλά αυτοί οι μύθοι για τα αρώματα τύπου έχουν καταρριφθεί χρόνια τώρα όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω!

Η διάρκεια τους

Τα αρώματα τύπου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ως προς τα κανονικά σε σχέση με την διάρκεια τους, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι αγοραστές που μόλις πρότινος επέλεγαν επώνυμα αρώματα, μόλις επέλεξαν τα χύμα άλλαξαν γνώμη! Εμείς σας δίνουμε την επιλογή να τα παραγγείλετε και ενισχυμένα με μια έξτρα μικρή χρέωση!

Μεγάλη ποικιλία

Το πιο πιθανό είναι ότι όποιο επώνυμο άρωμα και αν συνηθίζετε να επιλέγετε θα βρείτε το αντίστοιχό του σε τύπου! Ακόμα και αν δεν φοράτε κάποιο νέο επώνυμο άρωμα και προτιμάτε ένα παλιό επώνυμο διαχρονικό άρωμα είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το αντίστοιχο του σε χύμα και θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.