Τι είναι οι απομιμήσεις αρωμάτων;

Οι απομιμήσεις αρωμάτων είναι πιστές αντιγραφές των επώνυμων αρωμάτων που δημιουργούνται μετά από την αποκωδικοποίηση των τελευταίων! Συνήθως έμπειρες ομάδες αρωματοποιών, χημικών κλπ κλπ μυρίζουν ένα επώνυμο άρωμα και μετά προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα παρόμοιο άρωμα με το αρχικό!

Αυτή η διαδικασία είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά όταν πετυχαίνει το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και δεν καταλαβαίνετε διαφορά μεταξύ του επώνυμου αρώματος και της απομίμησης έως προς την ποιότητα και την διάρκεια του αρώματος!

Ακόμα η χαμηλή τιμή των απομιμήσεων κάνει αυτά τα αρώματα πολύ πιο προσιτά στον μέσο καταναλωτή ειδικά στην Ελλάδα! Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπετε όλο και περισσότερα καταστήματα να πουλάνε απομιμήσεις αρωμάτων στην Αττική αλλά και στην Θεσσαλονική!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε για πρώτη φορά κάποιες πιστές απομιμήσεις αρωμάτων μπορείτε να το κάνετε από εδώ, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει πληθώρα πιστοποιημένων αρωμάτων γαλλικής προέλευσης, έχουμε να σας προσφέρουμε πάνω από 500 κωδικούς αρωμάτων!