Τα καλύτερα αρώματα TOM FORD!

Αποπνέοντας απαράμιλλη κομψότητα, τα αρώματα Tom Ford ενσωματώνουν μια αύρα ακαταμάχητης γοητείας που υπερβαίνει τις τάσεις. Από ανατολίτικα μείγματα έως φρέσκες και αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών αυτά τα αρώματα ικανοποιούν μια μυριάδα προτιμήσεων!

Είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε τόσες άριστες επιλογές που έχει ο συγκεκριμένος οίκος.  Ωστώσο εμείς έχουμε ξεχωρίσει για σένα κάποια αρώματα Tom Ford που πραγματικά έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχουν αφήσει ιστορία!

Ακολούθα παρακάτω για τα καλύτερα αρώματα TOM FORD

TOM FORD BLACK ORCHID

tom ford black orchid γυναικειο αρωμα τυπου

Η Μαύρη Ορχιδέα είναι το ΠΡΩΤΟ άρωμα της εταιρείας TOM FORD! Ένα  άρωμα ανατολίτικό με νότες βάσης σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, βανίλια, σοκολάτα και μόσχο έκανε την εμφάνιση του το 2006 με την ονομασία Μαύρη Ορχιδέα. Ένα αισθησιακό άρωμα που εκπέμπει πολυτέλεια, παραμένει μέχρι και σήμερα μια από τις πιο μοντέρνες και ταυτόχρονα διαχρονικές επιλογές.  

Το άρωμα είναι λουλουδάτο αλλά όχι υπερβολικά, χάρη στα σωστά επίπεδα των βάσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί! Δικαίως λοιπόν ονομάζεται και ως “εμβληματικό άρωμα” του οίκου καθώς αποτελεί την πιο σέξι και σαγηνευτική επιλογή κατατάσσοντας στα κορυφαία αρώματα της αγοράς. 

TOM FORD TOBACCO VANILLE

tom ford tobacco vanille αρωμα τυπου για γυναικες και ανδρες

Το Tom Ford’s Tobacco Vanille κυκλοφόρησε το 2007 από τον δημιουργό αρωμάτων Olivier Gillotin. Είναι σταθερά στην κορυφή των καλύτερων αρωμάτων τόσο για άντρες όσο και γυναίκες! Οι κύριες συγχορδίες του είναι βανίλια, γλυκό, κακάο και πούδρα. Είναι ζεστό, άνετο σαν άρωμα και οι νότες κυρίως βανίλιας, στεγνώνουν στο δέρμα αφήνοντας το απαλό και γλυκό. Ο συνδυασμός των νότων που το εμπεριέχουν ωριμάζουν και φέρνουν ένα νεανικό αέρα! Αρκετοί λένε ότι ταιριάζει κυρίως στον χειμώνα και ότι είναι ίσως από τα πιο luxury αρώματα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ παγκοσμίως!  

TOM FORD NEROLI PORTOFINO

Tom ford neroli portofino γυναικειο αρωμα τυπου

Ένα άρωμα που θα σας ταξιδέψει στο καλοκαίρι, θα σας θυμίσει τα μπάνια με τους φίλους σας στην θάλασσα, τα βραδινά κοκτέιλ στα beach bar εξωτικών νησιών! Αν λατρεύετε τα νερολί και τα κιτρώδη αρώματα σίγουρα θα το λατρέψετε. Το συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να φορεθεί και από άνδρες και από γυναίκες.

TOM FORD LOST CHERRY

Tom ford lost cherry αρωμα τυπου για γυναικες και ανδρες

Το Tom Ford Lost Cherrry με τον πρώτο ψεκασμό πάνω σας θα σας μυρίσει κεράσι! Αυτό το άρωμα μπορεί να φορεθεί και από άνδρες και από γυναίκες. Ενδείκνυται για τον Χειμώνα και τον κρύο καιρό. Αυτό το κάνει την ιδανική επιλογή για την βραδινή σας έξοδο. Είστε έτοιμοι να κερδίσετε τις εντυπώσεις;

TOM FORD FUCKING FABULOUS

tom ford fucking fabulus ανδρικο αρωμα τυπου

Προκλητικό και εντελώς αξέχαστο, το Fucking Fabulous είναι ένα τολμηρό άρωμα που ξεπερνά τα όρια της συμβατικής αρωματοποιίας. Κυκλοφόρησε το 2017 ως μέρος της συλλογής Private Blend του Tom Ford, αυτό το σέξι άρωμα περιέχει νότες δέρματος, αμυγδάλου και σπόρου τόνκα, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό και μεθυστικό άρωμα που τραβά την προσοχή.

TOM FORD SOLEIL BLANC

tom ford soleil blanc αρωμα τυπου για γυναικες και ανδρες

Ένα άκρως καλοκαιρινό άρωμα που σε πολλούς βγάζει την αίσθηση του “ακριβού αντηλιακού” το Tom Ford Soleil Blanc είναι ένα κρεμώδης άρωμα που σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη! Είναι γνωστό για την μυρωδιά της καρύδας που το συνοδεύει σε άλλους, αυτή η μυρωδιά βγαίνει από τα πρώτα λεπτά του ψεκάσματος και σε άλλους αργότερα! Αν αγαπάς την θύμηση του καλοκαιριού, την μυρωδιά της καρύδας και των λευκών ανθών αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσένα!

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ TOM FORD;

Στην επιλογή των καλύτερων αρωμάτων Tom Ford παίζει ρόλο και το προσωπικό γούστο του καταναλωτή καθώς οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός θα ορίσουν αν σε κάποιον αρέσει ένα άρωμα η όχι. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει πως κάθεται το άρωμα στο δέρμα του κάθε ανθρώπου σε κάποιον ένα άρωμα μπορεί να κρατάει περισσότερο σε άλλον λιγότερο σε άλλον ένα άρωμα να μυρίζει εντονότερα σε άλλον λιγότερο. Όλα τα παραπάνω πρέπει να συμπεριληφθούν καθώς κάποιος στον οποίο αρέσει πολύ η μυρωδιά του κερασιού θα σας αναφέρει ως το καλύτερο άρωμα του Tom Ford το Lost Cherry και σε κάποιον που αρέσουν τα κιτρώδη αρώματα θα σας αναφέρει ως το καλύτερο άρωμα Tom Ford το Neroli Portofino!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ;

Πολλοί καταναλωτές και λάτρεις των αρωμάτων παραπονιούνται για την υπερτιμολόγηση των αρωμάτων Tom Ford με αποτέλεσμα να μην επιλέγουν το αγαπημένο τους άρωμα εξαιτίας της υψηλής του τιμής! Στο Aromagic μπορείς να αγοράσεις στην ουσία το ίδιο άρωμα στο 1/3 της τιμής του και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα πάνω σου! Οι φίλοι σου θα εντυπωσιαστούν μαζί σου σίγουρα!