Τα καλύτερα βερνίκια νυχιών της αγοράς!

Για να έψαξες και να μπήκες σε αυτό το άρθρο, πάει να πει ότι είσαι και εσύ στην αναζήτηση νέων βερνίκιων, αυτών των βερνίκιων που θα αντέξουν σαφώς λίγο περισσότερο απο τα συνηθισμένα και αυτών που ΔΕΝ θα μοιάζουν πουθένα με ποιά;…. ποιά άλλα;… σαφώς με τα συνηθισμένα! 

Και σε προλάβαμε, γιατί το έχουμε ήδη κάνει εμείς για εσένα! Έχουμε ψάξει και έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και τα πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ βερνίκια της αγοράς από όλες τις δημοφιλέστερες μάρκες, για όλα τα γούστα και στυλ! 

Πριν αρχίσεις να διαβάζεις για τα καλά αυτό το άρθρο, άρπαξε ενα στυλό και μια κόλλα χαρτί και σημείωσε με μεγάλα γράμματα αυτό που θα σου πω… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΥΧΙΟΥ! Αν αρχίσεις να βάφεις τα νύχια σου χωρίς προηγουμένως να τα έχεις λιμάρει λιγάκι και να έβαλες τουλάχιστον μια βάση, μας βλέπω να κτίζουμε κάστρα στην άμμο!  Για αυτό το σκοπό, και πάλι η φίλη σου εδώ ειναι για εσένα…μετά απο αυτό το άρθρο, θα τρέξεις να διαβάσεις το άρθρο με την περιποίηση των νυχιών που μπορείς να βρείς εδώγια να καταφέρουμε έτσι να έχουμε ένα σταθερό καμβά πριν βάψουμε τα νύχια μας. Μην το αμελήσεις! Θα με θυμηθείς! Ειναι το βασικότερο βήμα! 

Αρχίζοντας λοιπόν με αυτό που μας τρελαίνει περισσότερο, αυτό που είναι στην μόδα και δεν χορταίνω να το βλέπω στα άκρα είναι το… ΓΚΛΙΤΤΕΡ! Μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες είναι η Elixir που έχει ολόκληρη γκάμα χρωμάτων από στρας και όχι μόνο! Και το καλύτερο; Οι τιμές αρχίζουν από μόλις 2.50€. Σοκ έτσι?

Και είμαι σίγουρη οτι το έχεις προσέξει, τα συγκεκριμένα βερνίκια στεγνώνουν σε μόλις 60 δευτερόλεπτα! Δεν χρειαζεται πλεον να περιμένεις γιατί μέσα σε 1 λεπτό το νύχι σου ειναι πανέτοιμο!  

Στην ίδια κατηγορία με αυτή την ιδιαίτερη λάμψη, ειναι εξίσου και τα βερνίκια απο τις πλέον πιο γνωστές Catrice & Essence, που αξίζουν και αυτά την τιμητική τους!  

Αποτελούν μια απο τις καλύτερες επιλογές της αγοράς ένεκα και της μεγάλης αντοχής και ανθεκτικότητας τους!

Εδώ μπορείς να δείς όλη την γκάμα της εταιρείας Catrice και να επιλέξεις εσύ ποιο χρώμα σου αρέσει και ταιριάζει στο δικό σου γούστο! Κοίταξε να έχεις μπόλικο χρόνο μπροστά σου, γιατί μόλις μπεις θα κολλήσεις και θα θες να τα προσθέσεις όλα στο καλάθι! 

Συνεχίζοντας, για τους λάτρεις του απλού βασικού χρώματος όπως Nude, Κόκκινο, Μαύρο ή και Ρόζ, που πάντα βρίσκονται στις επιλογές ολόχρονα, η γνωστή σε όλους μας Golden Rose ειναι expert στο αντικείμενο. 

Τα συγκεκριμένα βερνίκια διαθέτουν εξαιρετικά φαρδύ βουρτσάκι που εξασφαλίζει κάλυψη με μια μόνο εφαρμογή! Η σύνθεση του χαρίζει νύχια γαλιστερά με μεγάλη διάρκεια και αντοχή. Στην ίδια εταιρεία υπάρχουν και τα βερνίκια που διαρκούν εως και 7 ημέρες χωρίς Top Coat. Το πιστεύεις? Το καπάκι τους ειναι απο 90% ανακυκλώμενο πλαστικό και έρχονται σε μορφή τζελ! Ακόμα πιο τέλειο! 

Υπάρχουν εξίσου πολλές επιλογές αν είσαι οπαδός Vegan ή/και αν προτιμάς τα βερνίκια που χρησιμοποιείς να ειναι Cruelty Free ή/και αδιάβροχα! Ειναι γεγονός ότι τα αδιάβροχα νύχια ειναι στις πρώτες προτιμήσεις και δικαίως για τους ευνοήτους λόγους! Και θα συμφωνήσουμε και εμείς!

Εδώ μπορεί να βρείς όλες τις πιο πάνω επιλογές και να τις φιλτράρεις για να καταλήξεις σε ποια βερνίκια σου αρέσουν! Υπάρχουν πολλές χρωματικές παραλλαγές για όλες τις εποχές του χρόνου!  

Kαι μην ξεχνάς ότι το θετικό με τα βερνίκια νυχιών ειναι οτι μπορεί να αλλάξεις όποτε θές το χρώμα ανάλογα με την διάθεση σου! Και με την τελευταία προηγμένη τεχνολογία που ολοένα και εξελλίσεται, χρειάζεσαι ακόμη πιο λιγοτερο χρόνο στο να τα βάψεις! 

Για πες, ποιο ειναι το αγαπημένο σου βερνίκι; Έχεις επιλέξει;  

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και επιλέξτε μαζί τα επόμενα χρώματα που θα απογειώσουν τα νύχια σας και θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας!  

Go girls!